fbpx

Nu börjar det!

Den 4:e april gick vi in i slutstadiet av början på valkampanjen då vi samlade alla våra 10 fokusgrupper. (Vad vi kom fram till kan du läsa under rubriken Fokusgrupper här ovan.) Som ett relativt nystartat parti med väldigt många nya medlemmar som bidrar med minst lika många nya idéer och tankar så kan det ta sin tid att skapa ett parti/valprogram. Vilket det måste få göra, även om några länge och högljutt efterfrågat det på sociala media. Men slutresultatet gör också skillnad, vilket du säkert märker när du läser vårt valprogram.

För du kommer snabbt att inse att Vårt Söderslätt är ditt enda lokala parti. Vi ser har alltid de lokala frågorna och trelleborgarnas bästa i fokus. Vi är inte belastade eller tyngda av ideologiska dekret från något moderparti i Stockholm. Vi är här mitt i myllan i vår egen kommun. Och vi bevakar sakfrågor som berör oss och alla andra som gett oss sitt förtroende.

Så, som vi brukar säga: Du kan rösta som du vill i region- och riksdagsval, men bryr du dig om din hembygd så finns det bara ett alternativ. Ja, du vet vilket!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *