fbpx

Vårt Söderslätt – Pressrelease den 2022-03-03

Ett jämställt startfält i alla åldrar

På Vårt Söderslätts årsmöte i tisdags kväll den 1 mars utsågs en ny styrelse och valsedeln spikades. Det var en enig stämma där samtliga val beslutades i full konsensus. Styrelsesammansättningen och vallistan är utmärkande på många sätt; den är jämställd och med en stor åldersvariation samt med en bred spridning av olika kompetenser. Allt detta är viktigt för Vårt Söderslätt. Alla medborgare och väljare ska kunna känna sig representerade i partiet. Axel Bengtsson valdes till ny ordförande till partiet och röstades även fram som förstanamn i partiets provval.  

Medlemmarna här gett dig ett stort förtroende Axel, hur känns det? 

Jag är självklart otroligt stolt över det förtroende de har gett mig. Men jag är mer stolt över den folkrörelse vi skapat och som har lett fram till denna fantastiska styrelse som verkligen har alla förutsättningar för att vinna valet. 

Vallistan till kommunfullmäktige vad anser du om den?

Listan kan inte bli bättre! Det blev en naturligt jämställd lista med alla väljargrupper representerade, både kvinnor och män, unga som gamla och där samtliga dessutom fick ett stort förtroende i provvalet. Och på första sidan av valsedeln är varannan kvinna. Tack vare våra specialkompetenser i partiet har vi nu alla förutsättningar att genuint spegla medborgarnas vilja i Trelleborg. Nu fortsätter folkrörelsen!

Vad händer nu?  

Arbetet med valprogrammet fortsätter och kommer att släppas löpande under våren. Vi har ett otroligt ambitiöst och konkret valprogram inom alla våra prioriterade fokusområden. Med alla medborgares bästa i ögonen vill vi verkligen göra en insats för att skapa ett bättre Trelleborg. Många som är med här har fått nog av uppenbara felbeslut och nedskärningar och nu grundar vi vår nya framtid. Säger Axel Bengtsson avslutningsvis.

Vårt Söderslätts vallista till kommunfullmäktige:

1. Axel Bengtsson

2. Maria Böös

3. Christer Dahlberg

4. Catharina Winge Aall Flood

5. Sven Tilly

6. Cecilia Andersson

7. Fredrik Winge

8. Sophia Böös

9. Tom Magnusson

10. Ameli Rosenqvist Green

11. Christian Ottergren

12. Ann-Marie Flink

13. Anders Ahvander

14. Freja Munthe

15. Patrik Svensson

16. Maria Jönsson

17. Thomas Nehlin

18. Emelie Lindsjö

19. Kenneth Lundgren

20. Cecilia Lindkvist

21. Rickard Johansson

22. Karin Munthe

Vårt Söderslätts Styrelse

Ledamöter

Axel Bengtsson – Ordförande

Kya Aall Flood

Maria Böös

Christer Dahlberg

Sven Tilly

Cecilia Andersson

Fredrik Winge

Ersättare 

Tom Magnusson

Emelie Lindsjö

Ameli Rosenqvist Green